Hamphuset gør en forskel

Visionen er klar… vi står på byggegrunden og får en kop kaffe og ser verandaen, udsigten gennem vinduespartiet mod syd, vildmarksbadet og hele huset rejse sig for vores indre, mens vi hører fasankokken gjalde i hegnet og fuglene fløjte i træerne, der omkranser vores landsted ved Sandager Næs.

Vi udvikler os med de udfordringer tiden har bud os, og arbejder hver dag på at løfte vore indsats, så hamphuset kan blive en realitet.

Vi ser frem til det første spadestik og ikke mindst til at tage imod de mange gæster, der skal opleve vores kurser, musikarrangementer, naturturisme og alt hvad vi kommer til at udvikle her, sammen med andre der deler vores visioner om en grønnere og mere bæredygtig fremtid.

Kærligst Jane og Per

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *