Gå med tillid…

Jeg har mange drømme, og jeg øver mig i at sende drømmene ud i verden, fordi jeg tror på, at det jeg giver ud kommer godt tilbage…
Jeg har ofte en fast tro på, at tingene vil lykkes for mig, når min ide føles helt rigtig i hjertet…

Og sådan kan jeg ønske mig det bedste hver gang, jeg står over for en ny dag – en ny opgave… eller overfor et weekendkursus, hvor skønne kursister har glædet sig i lang tid – er spændte på, hvad de skal opleve og fulde af forventninger til både underviser, forplejning, overnatning og især også hvilke andre kursister de skal mødes med… vil det hele blive indfriet og vil de tage glade hjem i en bedre udgave af sig selv ?…

Jeg ved, at jeg kan skabe det momentum mellem mennesker på mine kurser, hvis de rette betingelser er til stede – her dyrker jeg bevidst den gode tone og den positive samtale, og her handler det om at ønske sig den allerbedste form, hvor vi har fokus på det gode i livet, den gode hverdag, hvor vores værdier har plads til at udvikle sig – hvor kreativiteten, glæden og nærværet med andre bliver helt essentiel. Heri opstår der omsorg og nærmest en healende oplevelse, så lysten til at få det bedste ud af hvert minut blomstrer.

Og netop dette oplevede jeg på weekendkurset i Kerteminde for nylig… rammerne var smukke i den dejlige skov ved vandet, roen i den høje blå himmel mellem træerne, de dejlige værelser, de skønne retter i restauranten, morgenbadning ved de fine badehuse og ikke mindst den gode energi på holdet af herlige og nysgerrige kursister… Alle var åbne for ideer, alle inspirerede hinanden, alle interesserede sig for hinanden og ville hinanden det bedste…

Det var en magisk weekend for ”die Hauzfrau” og jeg er fuld af taknemmelighed… og overvældet over den oprigtige interesse, der var omkring middagsbordet for både Hauzfrau´s fremtid og for vores Hamphus projekt – en oprigtig kærlig interesse for historien, for visionerne og for drømmene…
Sikke en opbakning at få fra mennesker, jeg kun lige har mødt…

Jeg er dybt taknemmelig over den opmærksomhed, som både Per og jeg oplever omkring vores mange nye planer for vores fremtid – og en del af forklaringer ligger muligvis i, at vi har været modige nok til at dele vores drømme og åbne op for hvilke visioner vi har – OG inviteret alle med på rejsen og skabt mulighed for at blive en del af historien – måske du vil være med ?

Så derfor… gå med drømmene… gå med tillid til at fremtiden bliver lys og fuld af muligheder…

Jane Holmstrup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *