Kom tæt på artisterne

Intimkoncerter eller stuekoncerter er blevet et udbredt koncertformat for “independent artists” – altså sangskrivere og musikere der ikke er signet på et mainstream selskab. Ofte har de meget på hjerte, som ikke kommer til udtryk i de store koncertformater, men som til gengæld kan noget helt særligt, når de har publikum helt tæt på. Tænk bare på hvad Toppen af Poppen har gjort for de populære sangere med det intime format.

Blandt vores tanker omkring Hamphusets multirum, ser vi muligheden for at invitere forskellige artister til at optræde ved særlige anledninger, hvor vi kan skabe denne intime atmosfære både for de optrædende og for publikum.

Verandaen giver også mulighed for at lave lejrbålsstemning eller vildmarksbad med musik der passer til, og hvor det intime format kommer til sin ret under åben himmel.

Per er som musiker undervejs med Heidi Svelmøes nye live band Stellar Pirate og et helt nyt repertoire af Heidis sange. Processen med at få musikken til at lyde som et band, startede i Odense, – i Heidis øvelokale , – et STED at være, – en forudsætning for at udvikle sig over tid.

Næste trin i det projekt er at finde STEDER at optræde og formidle musikken til andre, der vil glædes over at høre Heidis enestående sangstemme og hendes sange og historier bag sangene.

Derfor er det naturligt at Heidi og Stellar Pirate kommer på plakaten i Hamphuset, når det er klar til at tage i brug.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *