“Multirum… hva´ mener de med det? “

– ja, det kan vi godt forstå du spørger om… for hvorfor nu kalde det et multirum ?

Ideen er heldigvis ganske simpel…
At have et stort åbent og fleksibelt lokale…
SOM KAN DET HELE…

Lige præcis dét ønske har vi haft i mange år, og nu bliver det virkelighed.
Ikke nok med at rummet bliver bygget i en grønnere, bæredygtig og fremtidssikret historie, som sikrer et fantastisk indeklima – I Multirummet er der også højt til kip – og med troldtekt loft sikrer det en dæmpet akustik, så der er plads til både symaskinesnurren og musikoplevelser… det store lysindfald fra gavlens høje vinduer giver energi og optimisme til alle aktiviteter i rummet…

Vi vil kunne forvandle dette store multirum til alle vores aktiviteter – den ene dag kører der et Hauzfrau Kursus, næste dag et netværksmøde mellem samarbejdspartnere fra Udvikling Assens, torsdag morgen og formiddag kører der Yogahold ved ekstern Yougainstruktør, om fredagen afholder “Birgit” sin 50 års fødselsdag med opdækning til 40 fødselsdagsgæster med forplejning, om lørdagen ankommer en cykelklub, som skal afholde cykeltræf med kagebord og foredrag om Hamphuset…

Kan du se nu hvorfor vi kalder det Multirum ?

Måske du har en bedre titel – vi leder stadig – så kom med dit bud…
ELLER
endnu bedre…

Se dig selv eller én du kender, der kunne få øje på at bruge dette rum til noget i egen interesse… Måske er du den virksomhedspartner eller Yoga instruktør vi leder efter ?
Eller måske vil du SÅ gerne holde din næste fest hos os…?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *